Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavio 'majmunovo'

Pijani posjetitelj ZOO-a skočio u kavez s majmunima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amaterski snimak jednog od posjetitelja ovjekovječio je ludi trenutak pijanog posjetitelja zoološkog vrta, koji je skočio u kavez s majmunima te krenuo u 'igru' s njima. Završio je s teškim ugrizima maraka nakon napada životinja.

Mehaničar iz Sao Paula, Joao Dos Santos Leite, priznao je da je bio pod utjecajem alkohola kada je otišao u Sorocaba Zoo. Misleći da ga majmuni pozivaju na igru, on se popeo preko ograde i preplivao rječicu koja dijeli posjetitelje od životinja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna majmunska posla Majmunski kaos: Oplakivali su orangutana, a onda su morali evakuirati posjetitelje zbog opasnosti od pavijana Majmun langur Treći napad u tjednu Čopor majmuna iščupao 10-godišnjaku crijeva: Preminuo je na putu do bolnice

Ubrzo se velik broj posjetitelja okupio oko pomahnitalog pijanca te su snimali svaki njegov pokret.

Skupina majmuna okupila se oko ruba vode, a jedan se posebno zadržao ne bi li zgrabio Dos Santosa. Misleći da ga pozivaju na igru, Dos Santos približio se dovoljno blizu da ga uhvate za ruku.

>> VIDEO: Majmuni posjetiteljima ZOO-a kradu naočale

Naime, majmuni su postali agresivni kada je Dos Santos ušao u njihov teritorij te su ga napali kada im se približio. Na kraju je odveden u bolnicu, gdje su mu dijagnosticirani teški ugrizi na desnoj ruci i ramenu. Nije poznato hoće li će se suočiti s kaznenom prijavom za svoj ispad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene