Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobične prehrambene navike

Pas pojeo 10.000 dolara vrijedan nakit iz draguljarnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je iz draguljarnice u Georgiji nestao 10.000 dolara vrijedan nakit vlasnici su posumnjali kako krivac mora biti netko 'unutar kuće'.

Kujici imena Honey Bun draguljarnica u Albanyju u Georgiji je poput drugog doma. Poznaju je gotovo svi kupci.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Pljačka usred bijela dana Građani sve gledali VIDEO Dvojac razbojnika usred bijela dana sjekirama i maljevima opljačkao draguljarnicu: "Bilo je tako strašno"

Jedno popodne suvlasnik Chuck Roberts na svom je stolu ostavio vrijedan nakit i otišao poslužiti mušteriju koja je ušla u draguljarnicu. Kada se vratio u ured na podu je ležala prazna kutija, a dijelu nakita - ni traga.

Jedini mogući krivac bila je upravo Honey Bun. Vlasnici su je odvezli lokalnom veterinaru. Rendgenska snimka je vrlo jasno pokazala naušnice, a iako se ugljik ne može vidjeti na rendgenu, dvije točkice koje je snimka pokazala vrlo vjerojatno su dva nestala jednokaratna dijamanta.

Honey Bun je vrijedan nakit 'vratila' već idući dan, a neobične prehrambene navike malenog psića privukle su pažnju većine svjetskih medija.

 

 



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene