Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par koji je za sobom ostavio velike karijere kako bi putovao svijetom i objavljivao fotografije s mjesta o kojima mnogi mogu samo sanjati, otkrio je načine financiranja svojih avantura.


Chanel Cartell i Stevo Dirnberger iz Johannesburga na svojem Instagram profilu naziva 'Howfarfromhome' imaju više od 68.000 sljedbenika. Svakodnevno objavljuju fotografije s njihovih putovanja svijetom uz natpis na kojem stoji broj kilometara koliko su udaljeni od svojeg doma, piše The Independent.

Vezani članci Novac, ilustracija Sabor donio novi zakon o obvezoj prijavi prijenosa gotovine preko granice, evo što je sve obuhvaćeno Putovanje u doba pandemije, ilustracija Ublažavanje mjera: EK preporučuje dopuštanje ulaska u EU cijepljenima iz trećih država bez dodatnih restrikcija

 Oboje 29-godišnjaci nakon zasićenja 'statusom quo' i sa željom za izazovima, prije šest mjeseci napustili su odlične direktorske pozicije u marketingu i brendiranju te se uputili u avanturu.

No, kako kažu, iza svake fotografije koja odiše ljepotom kriju se tajne koje rijetki putnici priznaju. Par je odlučio kazati pravu istinu o naizgled luksuznim putovanjima i stilu života. Njihova avantura daleko je od jutarnje joge na plaži i jedranja Mediteranom ili pak igranja sa štencima Haskija na Arktiku.

'Dosada smo izribali najmanje 135 WC školjki, razbacali 250 kilograma kravljeg izmeta, premjestili dvije tone sijena, postavili oko 60 metara prilaznog puta, složili 57 krevata, a o broju boca vina koje smo ispolirali ne želim ni razmišljati', napisala je Chanel Cartell na Instagram profilu.

'Ne postoji bolja stvar od zamjene poslovanja s milijunima i čišćenja tuđih WC-a. To je način preko kojeg naučite što je prava poniznost, koji je smisao života i koliko je važno gledati na svaki dan kao da vam je posljednji', napicala je Cartell.

 

 

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook