Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izvrsna prilika za maturante: Stipendije od 11.400 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju do 50% troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb) Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju do 50% troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

Pročitajte i ovo Provjereno: Siniša Matijević - 5 Donosi Provjereno Vjerovao je u sebe od malih nogu, a razgovor s njom promijenio mu je život: "Najveća želja mi je da ovo ne propadne" Slika nije dostupna Važna obavijest za maturante Otvorene prijave natjecanje iz engleskog jezika, pobjedniku stipendija od 7.000,00 eura

Kako do stipendije?

Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Svi prijavljeni kandidati pristupit će ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu. Četiri kandidata koji postignu najbolje rezultate ostvarit će pravo na stipendije. Ispiti i intervjui održavat će se u osam gradova, u Hrvatskoj i regiji, prema sljedećem rasporedu: nedjelja 16.6. Sarajevo, ponedjeljak,17.06. (Split, Rijeka, Osijek i Mostar), utorak 18. 6. (Podgorica i Sarajevo) te petak 21.6. (Zagreb i Dubrovnik).

Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. 6. 2013. Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećoj poveznici – OBRAZAC ZA PRIJAVU. Iskoristite izvrsnu priliku, prijavite se!

Više o Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju

SVA PREDAVANJA SU NA ENGLESKOM JEZIKU, A NASTAVNI PLAN I PROGRAM USKLAĐENI SU SA STANDARDIMA JEDNOG OD VODEĆIH AMERIČKIH SVEUČILIŠTA RIT

Podružnica uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osnovana je 1997., kao podružnica jednog od najuglednijih privatnih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York), te kao prva privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj.

Međunarodno priznata američka diploma

RIT/ACMT studentima dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a diplomanti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.

Visoki standardi obrazovanja

Programi i nastavni planovi visoke škole u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po suvremenim američkim programima, a mnogi predavači američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.

Visok postotak zapošljavanja

Kroz program razvoja karijere i stručnu praksu u tvrtkama, RIT/ACMT već od prve godine studija studente priprema za uspješan izlazak na tržište rada te na izazove i uvjete koji ih očekuju u stvrnome poslovnom svijetu. Rezultat tih nastojanja su statistike koje govore kako otprilike 80% diplomanata RIT/ACMT-a pronađe posao u prva tri mjeseca po završetku studija.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite poveznicu - STIPENDIJA

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene