Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je obitelj poželjela ovog Božića napraviti nešto drugačiju čestitiku. Da će njihov video postati viralan - nisu se nadali.


Božićna čestitka čiju poruku razumije vjerojatno samo švedska obitelj koja ju je i napravila ni ne pomišljajući da će postati viralna i da će je u kratkom roku vidjeti preko pola milijuna ljudi.

Vezani članci Koronavirus u Švedskoj, ilustracija I oni se pripremaju za ljeto: Produljuju radno vrijeme kafića, na nogometnim utakmicama do 500 ljudi... Slika nije dostupna Predsjednica RH uputila božićnu čestitku predsjedniku i članovima HBK

Video pokazuje Björna Hanssona iz malog mjesta Ljusdal u unutrašnjosti Švedske kako odjeven u zeca skakuće i bježi od svog psa...a tek završetak?! Sviđa li vam se? Ne zaboravimo naglasiti da su Hansson i članovi njegove obitelji lovci, a zečevi kod njih prava poslastica.

 
GOD JUL 2015

Dags för årets julhälsning från min far Björn Hansson! Speciellt tillägnad Maria Wållner, Ewa Almin Olsén, Malin Blomqvist och Sara Carlsson. Ladies, både nätstrumpor och mycket hud! Enyoy.

Posted by My Hansson on Wednesday, 23 December 2015


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook