Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne samo da je ponuda mlade dame odbijena, umjesto slobode je dobila još i tri prijave zbog pokušaja podmićivanja.


Arielle Engert, 24-godišnja djevojka iz floridskog Palm Harbora, pokušala se izvući iz nevolje pomoću oralnog seks pa na kraju upala u vrlo ozbiljne probleme zbog pokušaja podmićivanja.

Vezani članci Vesna Švancer (Foto: Facebook) Bivša potpredsjednica parlamenta u BiH ide u zatvor: Odobravala novčane potpore, dio novca joj morali vratiti Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Velika akcija USKOK-a: Policija upala u zgradu Ministarstva graditeljstva, priveden načelnik sektora za pravne poslove

Naime, Engert je ponedjeljak oko 3 ujutro zatečena kako vozi pijana i uz nešto marihuane u automobilu, a kada je prebačena u okružni zatvor, najprije je zamjeniku šerifa Brianu Sudbrinku ponudila oralni seks ako zažmiri na jedno oko i odbaci prekršaje.

'Što sada misli njezina obitelj?' Izazvala katastrofu objavom fotografije na Facebooku

Na njezino razočaranje, Sudbrinku nije palo pamet pristati na mito, a stvari su se po nju već sljedeće minute još više zakoplicirale jer je tijekom pretresa uoči ulaska u ćeliju u njezinom grudnjaku pronađena i vrećica s kokainom zbog čega je zaradila još dvije prijave - zbog posjedovanje narkotika i krijumčarenja droge u zatvor.

Umjesto da dođe pameti i pričeka odvjetnika, Engert je nastavila tražiti slabu kariku u sistemu, pa je identične oralne ponude uputila i Sudbrinkovim kolegama Obedu Munozu i Ericu Biddleu.

To je rezultiralo s još dvjema prijavama za pokušaj podmićivanja policajaca, pa će mlada studentica filozofije imati ozbilnih problema pri uvjeravanju suda da je ne bi trebalo poslati u zatvor. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook