Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na specijalnom zadatku

Novinarka se prerušila u prostitutku: Evo što joj se dogodilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Radiš li? Hoće li bit nekog seksa večeras?' tiho je novinarku u ulozi 'dame noći' upitao vremešni djedica, no očito u formi.

Tragom priče da se u centru Beograda svakodnevno odvija prostitucija, novinarka Telegrafa zaputila se u 'leglo prostitucije', kao dama noći.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje

'Dok sam stajala na ulici, u kratkoj crvenoj haljini i visokim potpeticama, kroz Balkansku ulicu prolazili su ljudi, u žurbi. Svatko od njih uputio bi mi pogled: pun žudnje ili prijekora. Puna dva sata stajala sam na hladnom vjetru, okružena prostitutkama. Dok su one međusobno pričale, držala sam se po strani. Bila sam prestravljena', napisala je novinarka u tekstu o svom neobičnom iskustvu.

'Radiš li? Hoće li bit nekog seksa večeras?' tiho ju je upitao stariji čovjek i mahao joj pred nosom novčanicom od tisuću dinara (oko 64 kune).

Srbija: 'U elitnoj su prostituciji uglavnom studentice, intelektualke'

Kada mu je rekla da je nova, glasno se nasmijao.

'Slušaj mala, ja nisam nov. Ovo je i više nego dovoljno. Nikad nisam ni za što više platio, pa ne pokušavaj od mene izvući više', kazao joj je 70-godišnjak.

Na specijalnom zadatku u Balkanskoj ulici, novinarka je doznala da seksualna usluga u prosjeku stoji 20 eura i da djevojke, uglavnom Romkinje, stoje na ulici od pet, šest sati popodne pa do ranog jutra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene