Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija vjeruje da lopov zapravio nije imao pojma što odnosi u kanti teškoj četrdesetak kilograma.


Američka je policija objavila u srijedu navečer zapis kako je u New Yorku usred bijelog dana ukradena kanta puna zlata vrijednog 1.6 milijuna dolara (11.3 milijuna kuna), pa zamolila građane da pomognu pri hvatanju lopova kojem je nevjerojatna nepažnja zaštitara pomogla da se fino počasti.

Vezani članci Ilustracija I katoličke i pravoslavne: Dolijao muškarac koji je operirao po crkvama, ali nije se baš obogatio Ilustracija Pokušao provaliti u kuću, pa stan, pa automobil: Zaradio i drugu prijavu zbog onog što je imao u džepu

Muškarac je kantu tešku četrdesetak kilograma naprosto nosio sa sobom niz ulicu, a njom se poslužio dok je zaštitar po kamionu tražio mobitel.

Policija vjeruje da lopov nije imao pojma što se nalazi u kanti, a teret otet krajem rujna je sa sobom nosio duž ulice sat vremena, sve dok napokon nije došao do automobila u kojem je nestao u nepoznatom pravcu.

Vlasti trenutačno vjeruju da se muškarac dugih prstiju nalazi na Floridi, no nisu napomenule zna li se išta o zlatu, je li barem dio plijena lopov u međuvremenu uspio pretvoriti u dolare.