Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Banane su na stol ove njujorške obitelji stigle iz Kostarike.


Ne kaže se uzalud da su banane nevjerojatna riznica zdravlja. Za vaše tijelo mogu učiniti puno toga dobrog, što i ne čudi budući da su, između ostaloga, pune kalija i minerala.

Vezani članci Mačke mogu biti gnjide Mačke mogu biti prave gnjide, pogledajte što sve rade kako bi zagorčale život vlasnicima Hrvanje s aligatorom Umirovljenik se hrvao s aligatorom kako bi spasio štenca starog tri mjeseca, a sve je snimljeno kamerom

Odličan su izvor vitamina B6, a njezina vlakna ujedno snižavaju krvni tlak i umanjuju rizik od bolesti srca. Uz to, pomažu i kod dijabetesa i zatvora, a sadrže i triptofan, aminokiselinu koju tijelo pretvara u serotonin.

Stoga, nemojte ih nipošto izbaciti iz prehrane unatoč sljedećem videu koji upozorava da se u njima ponekad mogu naći i neželjeni gosti.

BANANA Super voće idealno za borbu s mnogim bolestima

Tako je ova i djevojka iz New Yorka ostala zatečena kada je u jednoj banani, uvezenoj iz Kostarike, pronašla čahuru, očito privremeni dom neke ženke pauka koja je bdjela nad jajašcima.

Na kakvu je vrstu pauka naletjela još nije utvrđeno, ali naravno da su je internetske mudrice odlučile plašiti tvrdnjom da se upravo upoznala s brazilskim lutajućim paukom, jednim od najopasnijih na svijetu.

I doista, brazilskom lutajućem pauku nadimak je upravo banana pauk jer se zna naći u pošiljkama, pa tako Britanci pamte prošlogodišnje zatvaranje supermarketa Aldi jer je u jednoj pronađen taj opasni stvor.

Ipak, takvi slučajevi nisu česti - baš naprotiv - pa ne dopustite da vas uhvati panika unatoč ovom videu koji upravo zabavlja gledatelje na platformi Liveleak.