Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNO JAJE

Ne propustite dodatne popuste za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom u veljači!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U veljači uživajte u luksuznim CJ Premium Travel ponudama i ukusnim jelima u vrhunskim restoranima, a uz to ostanite lijepi i njegovani jer na Crnom Jaju ponovno ostvarujete dodatne popuste uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama!

 Ne propustite luksuzne CJ Premium Travel pakete koji uz smještaj u najboljim hotelima, uključuju i wellness te mnoge druge pogodnosti! Priuštite si luksuzni odmor uz 10% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNO JAJE Crno Jaje vodi Vas na gastro putovanje! Slika nije dostupna CRNO JAJE CrnoJaje u akciji #PodržimoNaše, jer naši nas trebaju!

Veljaču rezervirajte i za dobro društvo i još bolju hranu jer na Crnom Jaju ostvarujete 15% popusta na sve ugostiteljske ponude! 

Kako biste se osjećali odlično i izgledali još bolje, već povoljne Crno Jaje kozmetičke ponude sada su još povoljnije! Na ponude uljepšavanja u cijeloj Republici Hrvatskoj sad ostvarujete dodatnih 10% popusta, naravno za plaćanje Mastercard i Maestro karticama!

Kao šećer na kraju tu je i jednodnevna wellness poslastica: dvije cjelodnevne ulaznice za kupanje i neograničeno korištenje sauna u Termama Stubaki uz 10% dodatnog popusta!

Ne propustite ovu priliku na CrnoJaje.hr jer akcija traje od 19.02. do 29.02.2020.!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene