Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Wina Lia je nekoć bila u braku, no suprug joj je umro još 2000. godine. U međuvremenu je imala dvije veze, ali na njezinu žalost nisu bile dovoljno čvrste da završe ispred olatara.


Wina Lia, 40-godišnja Indonežanka iz Yogakarte, objavila je nedavno zanimljiv oglas u kojemu je istaknula da prodaje kuću uz koju i sebe daje za ženu!

Vezani članci Opel Corsa (Foto: Wikipedia) Dalmatinac stavio auto u oglasnik pa umalo izgubio živce: ''Kao da prodajem Ferrari!'' Oglas za ženidbu Na domu zdravlja osvanuo oglas za ženidbu: Traži medicinsku sestru ''zdrave loze'' koja rađa mušku djecu

Ljudi su isprva bili uvjereni da je u pitanju nekakva šala, međutim dama je potvrdila za tamošnje televizijske postaje da misli najozbiljnije.

Kuća i njezina ruka idu onome tko ponudi oko 750.000 kuna, no napomenimo da je tu i par uvjeta koji kažu da zainteresirani muškarac mora biti musliman spreman voljeti i njezino dvoje djece iz prethodnog braka.

Naime, Lia je nekoć bila udana, ali joj je suprug preminuo 2000. godine. Od tada nije imala sreće u ljubavi, dvaput je prekidala, pa je oglas i osmislila u nadi kako će joj se možda posrećiti. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook