Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi su ih vidjeli

Nakon seksa u autu, na parkiralištu ih je dočekalo neugodno iznenađenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je trenutak u kojem je objelodanjena ljigava istina o suprugu kojeg je u varanju uhvatila njegova bolja polovica - i to pokazala cijelom svijetu.

Ting Su (29) je uhvatila supruga Chenga golog u podzemnom parkiralištu u Kini, zajedno sa njezinom sestrom blizankom nakon što ih je pratila pomoću mobilnog sustava za praćenje.

Kad je Su stigla na mjesto ljubavnog čina supruga i svoje sestre, iznenađeni par je potpuno gol iskočio iz automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

Su je iskoristila ovaj trenutak kako bi napravila fotografije golih ljubavnika. Ubrzo nakon toga napustila je parkiralište ostavivši ih potpuno gole na njemu.

 

Riješen misterij ženske seksualnosti!

'Bilo je jako smiješno. Mnogo ljudi je fotografiralo goli par. I ja sam to učinio. On je lupao šakom po prozoru i vikao na nju, no ona jednostavno nije željela razgovarati s njim', izjavio je jedan od svjedoka ovog događaja.


Mirror
piše kako je Cheng varao svoju suprugu Ting otkako je rodila blizance. Ting je nakon ovog događaja podijela zahtjev za razvodom braka.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene