Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uvjet za noć u hotelu je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema.


Biste li mogli prenoćiti u hotelu pod uvjetom da vas netko zaveže, prekrije zmijama i polije krvlju?
Na ovo je pitanje sa 'da' odgovorilo čak 24 tisuće osoba koje jedva čekaju da jednu noć provedu baš u takvom hotelu strave i užasa. A on se nalazi u Kaliforniji, u San Diegu. Dvorac McKamey proglašen je najstrašnijim hotelom na svijetu!

U njemu posjetitelji mogu doživjeti neponovljivo iskustvo da ih odjednom netko zatoči u kavez, zaveže za stolac ili polije 'krvlju'. U dvorcu mogu istovremeno biti samo dva gosta, a kamere snimaju kako pokušavaju izdržati osam sati u hotelu strave i užasa. No, do sada nitko u tome nije uspio. Usprkos tome, tisuće ljudi koji žele pokušati nalazi se na listi čekanja, piše Daily Mirror.

Na ideju o takvom hotelu došao je Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz. Uvjet je da posjetitelji ne smiju biti mlađi od 21 godine i ne smiju imati nikakvih zdravstvenih problema. Sa svakime od njih, McKamey provede neko vrijeme, kako bi ih testirao, prije nego što ih počne progoniti njihova najgora noćna mora.

Vezani članci Nasred Ilice izboden muškarac - 1 Nasrnuo na prijatelja razbijenom čašom: Doznajemo detalje obračuna u centru Zagreba u kojem je ozlijeđen muškarac Krv sv. Januarija Čudo se nije dogodilo: Stanovnici Napulja u strahu – krv sveca nije postala tekuća, sada očekuju velike nesreće

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook