Franck, kao ponosni pokrovitelj pravog druženja svojom je ledenom, ljetnom inačicom Franck Cappuccina i cold-brew Franck čajeva i ove godine osvježavao posjetitelje ATP Croatia Opena u Umagu.

Galerija


 Posebno je omiljen Franck Cappucino Nougat Cream pripremljen s hladnim mlijekom i kockicama leda, najnoviji u širokoj paleti bogatih okusa.

PR
PR

Vezani članci Slika nije dostupna Jinx za finale ATP ljetnih večeri! Slika nije dostupna TBF zabavio publiku u Umagu

Franckov Corner na ATP-u već je tradicionalno jedan od najposjećenijih na turniru, u sklopu kojeg su bile organizirane radionice na kojima su Franckovi baristi posjetiteljima predstavili kako i sami kod kuće mogu pripremiti savršeno ljetno osvježenje. Hladni Coco Paradise

s Franck Cappuccinom Kokos i bijela čokolada, Nougat Sensation
s novim Nougat Cream Cappuccinom i mnogi drugi napitci pripremljeni s raznovrsnim okusima Franck palete cappuccina samo su neki od ukusnih ljetnih delicija.

PR
PR

Oni željni laganijih varijanti imali su priliku kušati i mnoge okuse Franckovih čajeva pripremljenih na cold-brew način koji pružaju prirodnu, osvježavajuću, zdravu alternativu, posebice pogodnu nakon vježbanja. Hladni čajevi imaju osvježavajući okus, osobito ako im se doda svježe voće, a jedna od popularnijih kombinacija je Ledeni Voćni+Moćni s agrumima. Sastojke koji su potrebni te način pripreme idealnog ljetnog napitka možete pronaći na web stranici u Franck receptima

ili na službenom Youtube kanalu.