Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glasuju žene

Nagradna igra u kojoj je pobjednik onaj koji ima - najmanji penis!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna danska web stranica pokrenula je neobičnu nagradnu igru.

Web stranica singlesex.dk objavila je nagradnu igru u kojoj nagrađuje najmanji penis Danske. Zadatak muškaraca koji se prijave na ovu nagradnu igru je da fotografiraju svoje spolovilo, naravno uz centimetar. Pravila su jednostavna, muškarac sa najmanjim penisom osvaja glavnu nagradu. Muškarci koji se odvaže na ovakvo eksplicitno pokazivanje privatnih dijelova osvajaju Iphone. Nagradu će osvojiti i muškarac za kojeg glasa najveći broj žena, prenosi portal Metro.

Pročitajte i ovo Søren Pape Poulsen U 52. godini Preminuo vođa danskih konzervativaca: "Zadnje što je doživio bio je veliki pljesak stranačkih kolega" Liječnici, ilustracija - 4 SEDMU GODINU ZAREDOM Objavljen popis najboljih doktora i doktorica u Hrvatskoj, provjerite je li na njemu i vaš liječnik

>> Istraživanje pokazalo: Ženama je veličina važna!

Morten Fabricus, vlasnik ove web stranice, rekao je da je natjecanje organizirano kako bi se svi zabavili ali pritom i razbili mitove vezane uz veličinu penisa. 'Ovo natjecanje vrti se oko najvažnije stvari za muškarce. Postoji toliko nesretnih muškaraca, koji misle da moraju imati ogroman penis, ali ni ogroman penis nije normalan', rekao je Fabricus.

Muškarci se mogu anonimno prijaviti na natjecanje, ukoliko smatraju da bi ih se moglo ismijavati zbog toga. 'Do sada smo zaprimili sedam fotografija, no nadamo se da će se više muškaraca odvažiti na ovaj pothvat', rekao je vlasnik web stranice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene