Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno bizarno

'Mrtva' žena pronađena živa u društvu njezinog 'ubojice'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilično bizarna priča stiže iz Indije. Žena koju se smatralo mrtvom pronađena je živa i zdrava.

Mjesec dana nakon što je u jednom indijskom gradu pronađeno žensko tijelo umotano u plahtu, ta je žena pronađena živa i zdrava na indijskom otoku Daman.

Pročitajte i ovo Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..." Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Radi se o slučaju pogrešne identifikacije. Naime, početkom srpnja je Babulal Sahoo prijavio nestanak supruge Sunite. Dodao je i kako sumnja da je u njezin nestanak upleten jedan muškarac iz susjednog sela. Dva tjedna kasnije, nedaleko od budističkog hrama pronađeno je tijelo ženske osobe umotano u plahtu u poodmaklom stadiju raspadanja, piše Times of India.

VIDEO Djevojčica (3) oživjela na vlastitom sprovodu!

Po nakitu i odjeći tijelo je identificirao Sunitin otac kao tijelo njegove kćeri.

No, kako je policija pokrenula istragu usmjerenu na muškarca iz susjednog sela. Tragovi su ih vodili do otoka Daman gdje su pronašli Sunitu živu i zdravu u društvu njezinog navodnog ubojice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene