Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se nadao

Premijer pozirao za selfie, pa dobio šaku u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na predizbornom skupu u Galiciji, španjolski premijer doživio je nešto čemu se nije nadao.

Što se sve može dogoditi kada si javna ličnost, posebice ako si politička figura, iskusio je španjolski premijer tijekom predizbornog političkog skupa u španjolskoj autonomnoj pokrajini Galiciji.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Baš je našao mjesto: Ljudi bjesnili u kolonama jer je odlučio to učiniti nasred autoceste

17 - godišnjak koji je zaštitarima koji su pratili u stopu španjolskog premijera, Mariana Rajoya, kazao kako se želi fotografirati s premijerom. Pustili su ga da mu priđe. Nakon nekoliko trenutaka poziranja, mladić je podignuo lijevu ruku te podlakticom snažno udario premijera.

Koliko je bio snažan udarac dokazuju premijerove naočale koje su mu pale s nosa, kao i crvenilo na licu premijera koje je ostalo sve do večernjih sati kada je snimljen na drugom skupu, prenosi Daily Mail. Koji je razlog zbog kojeg je mladić udario premijera, nije poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene