Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na predizbornom skupu u Galiciji, španjolski premijer doživio je nešto čemu se nije nadao.


Što se sve može dogoditi kada si javna ličnost, posebice ako si politička figura, iskusio je španjolski premijer tijekom predizbornog političkog skupa u španjolskoj autonomnoj pokrajini Galiciji.

Baš je našao mjesto: Ljudi bjesnili u kolonama jer je odlučio to učiniti nasred autoceste

Vezani članci Požar blizu Malage VIDEO Požar i dalje bijesni Španjolskom, izgorjelo 6000 hektara, evakuirano više od 2000 ljudi: ''Neuobičajene je snage'' Pedro Sanchez (Foto: AFP) Španjolska ima novog premijera: Pedro Sanchez prisegnuo pred kraljem Filipom VI.

17 - godišnjak koji je zaštitarima koji su pratili u stopu španjolskog premijera, Mariana Rajoya, kazao kako se želi fotografirati s premijerom. Pustili su ga da mu priđe. Nakon nekoliko trenutaka poziranja, mladić je podignuo lijevu ruku te podlakticom snažno udario premijera.

Koliko je bio snažan udarac dokazuju premijerove naočale koje su mu pale s nosa, kao i crvenilo na licu premijera koje je ostalo sve do večernjih sati kada je snimljen na drugom skupu, prenosi Daily Mail. Koji je razlog zbog kojeg je mladić udario premijera, nije poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook