Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prokletstvo "lajkova"

Mladić gladan pažnje podmetao požare zbog gledanosti na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom nakon što bi podmetnuo požar, Mullins bi se javljao s mjesta incidenta i gledatelje upozoravao na opasnost.

Johnny Mullins (21), mladić goleme želje da jednog dana postane meteorolog, uhićen je sredinom prošlog tjedna u Jenkinsu, Kentucky, jer je utvrđeno da je namjerno podmetao požare kako bi njegova videa bila čim gledanija na Facebooku.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

Mullins bi se nakon podmetnutih požara javljao s mjesta "nesreće" i gledatelje upozoravao na opasnost, a posljednji je takav video objavio 6. studenog.

Koliko je točno požara podmetnuo još nije poznato jer Mullins poriče da je bio umiješan u baš sve za koje ga se sumnjiči, ali je priznao istražiteljima da je to činio zbog pažnje na spomenutoj društvenoj mreži.

Od 4. studenog do danas je jugoistočnim dijelovima Sjedinjenih Američkih Država planulo preko 30 požara, a policija je utvrdila da su u brojnim slučajevima piromani imali umiješane prste. Jedan je od njih nadomak Chattanooge izazvao štetu koja je premašila iznos od milijun i pol kuna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene