Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za staricom

Mislila je da u garaži ima smeće pa bacila stotine tisuća dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple I prvo je računalo koje su Steve Jobs i Steve Wozniak ručno proizveli.

U Silicijskoj dolini tragaju za nepoznatom staricom koja je odbacila staro Apple I računalo vrijedno stotine tisuća dolara. Naime, Kalifornijski centar za reciklažu, u koji je žena donijela prastaro računalo, isto je prodao na aukciji za čak 200 tisuća dolara!

Oni su joj ispisali ček na 100 tisuća dolara i čekaju da se javi. Žena je donijevši računalo tek ispričala kako ga je pronašla dok je čistila garažu nakon suprugove smrti, piše Sky News.

Kako žena nije tražila potvrdu za predanu robu, a ni ostavila kontakt podatke, iz tvrtke je sada traže kako bi joj ipak uručili polovicu iznosa. Potpredsjednik kompanije Victor Gichun kaže kako se sjeća žene i odmah bi je prepoznao, iako im nije ostavila podatke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odabrali stranu JE LI TRUMP GOTOV? I titani visoke tehnologije su protiv njega Slika nije dostupna Što je to? VIDEO Internet bruji o ove 4 sekunde snimljene dronom

Prevarena djevojka dečku potopila sve Appleove proizvode

Apple I prvo je računalo koje su Steve Jobs i Steve Wozniak ručno proizveli. Napravili su ih oko 200 i tek ih je nekoliko preživjelo do danas.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene