Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve je započelo nakon što je par pripitih mladića razmijenilo nekoliko ružnih pogleda i riječi.


Tommy Arkle, mladić iz engleskog gradića Trowbridgea, zabilježio je u ranim nedjeljnim satima makljažu u lokalnom pubu kakva u tom kraju još nije viđena.

Vezani članci Obračun (Foto: Screenshot/YouTube) Kamiondžija šakama napao starca, a on mu nije ostao dužan i nokautirao ga strašnom ljevicom Obračun (Foto: Screenshot) ''Genijalci" se potukli s predmetima i nekim čudom izgubili tučnjavu

U sveopću se tučnjavu uključilo oko stotinu ljudi, oba spola i šarolike životne dobi, a sve je započelo nakon što je par pripitih mladića razmijenilo nekoliko ružnih pogleda i riječi.

"Eskaliralo je u sekundi. Počelo je kao tučnjava jedan na jedan, ali već par trenutaka kasnije gotovo da nije bilo osobe koja se nije s nekim mlatila", prepričao je Arkle tamošnjim novinarima uz opasku da je obračune pod utjecajem alkohola u klubovima viđao i ranije, ali nikad ovakvog razmjera.

Zanimljivo, unatoč golemom broju sudionika samo su tri osobe zatražile liječničku pomoć, među njima i policajac koji je stigao na intervenciju.