Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video snimka malene djevojčice koja u jednoj trgovini gura minijaturna kolica i u njih trpa namirnice, preko noći je postao hit na internetu.


Snimka preslatke djevojčice koja tek što je prohodala, a već obavlja shopping kao velika definitivno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. 

Vezani članci Zmija i dijete Kobra nasrnula na dijete i nije se dala obeshrabriti, pokušala ga je slijediti u kuću Slika nije dostupna VIDEO Dijete (2) palo s petog kata direktno u ruke poštara!

>> Djevojčica koja je u jednoj minuti oduševila sve!

Malena s tolikom sigurnošću prilazi policama i uzima stvari koje je zamislila da joj trebaju. Prvo staje kod frižidera sa sirom, no očito nezadovoljna izborom, vraća sir nazad i odlazi do police s pahuljicama. Tu je izbor bio brz i lagan, pa odlazi do odjela s voćem. Nakon što je popipala banane, vjerojatno je zaključila da 'nisu nešto posebno' i otišla do police sa sušenim voćem. U kolica je ubacila nekoliko paketa, i kao svaki dobar kupac, na policu vratila paket koji je pao na pod.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.