Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrošio dobitak na lutriji

'Lakše mi je živjeti od socijalne pomoći nego s milijunima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvojenih 9,7 milijuna funti na lutriji, Britanac Michael Carroll potrošio je u svega nekoliko godina, a sada kaže da mu je lakše živjeti od socijalne pomoći nego sa silnim milijunima.

Prije osam godina osvojio je na lutriji 9,7 milijuna funti, a danas Michael Carroll živi od socijalne pomoći koja iznosi 42 funte tjedno. 26-godišnji smetlar objavio je kako je potrošio svoje milijunsko carstvo na droge, kockanje i prostitutke, ali napominje kako je sretan, piše Daily Mail. ‘Zabava je završila i sada se vraćam u stvarnost. Lakše mi je živjeti s 42 funti tjedno nego s milijunima. Pomalo je čudno vratiti se ponovno na socijalnu pomoć, jer tako sam živio prije nego sam dobio na lutriji. Neko sam vrijeme živio na visokoj nozi, ali sada želim natrag svoj posao i živjeti s normalnom plaćom. Sve bi učinio da sam zaradim nekoliko funti’, rekao je Carroll.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

On je vrtoglavu sumu jackpota osvojio 2002. godine, a veoma brzo novac je potrošio na obitelj, prijatelje… Do kraja 2003. godine, svaki je dan trošio 2.000 funti samo na drogu, a učestali su bili i tulumi u njegovom domu vrijednom 325.000 funti u Norfolku. Ljuta na njegov život pun ekscesa, supruga Sandra ostavila ga je i sa sobom odvela kćer Broke. Unatoč tome, on je nastavio živjeti razuzdano.

‘Proveo sam dane nespavajući jer sam bio na drogama i sve vrijeme bih bio s prostitutkama. Mislio sam samo na tri stvari: drogu, seks i zlato’, rekao je Carroll. Trošio je i na nakit te skupocjene automobile. ‘Kupovao sam ogromne ogrlice. Jedna je koštala oko 2.000 funti, a sve, u vrijednosti od 100.000 funti, su mi ukradene 2004. godine. Ali sljedeći dan sam kupio nove’, ispričao je Carroll. Sada tvrdi da ne žali za izgubljenim bogatstvom, ali priznaje da su od osvojenog novca drugi profitirali više nego on sam. ‘Samo mi je drago što je sve gotovo. Svuda oko mene su bili lešinari koji su samo željeli moj novac. Počeo sam vidjeti kakvi su ljudi zapravo’, rekao je Carroll poznat po tome da je na svaku kritiku medijima pokazivao prst.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene