Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Oslobodili ga vatrogasci

Krađa se ipak ne isplati: Tinejdžeru zapela ruka u automatu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 17-godišnjak iz Kalifornije na teži je način naučio da se ne isplati krasti nakon što mu je ruka zapela u automatu za pića pri pokušaju da ukrade sodu.

Tinejdžer, čije ime nije objavljeno, gurnuo je ruku u otvor u automatu za pića na kolodvoru u National Cityju i posegnuo za sodom. Da mu je zapela ruka primijetio je jedan vozač tramvaja i pozvao policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Dječaku ruka zapela u vratima, vlak ga vukao za sobom!

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci, policija, hitna pomoć i kolodvorsko osiguranje. Vatrogasci su ga pokušali osloboditi koristeći raznorazne alate, izvijestio je 10News.com. Uspjeli su ga izvući nakon što su prepilili vrata od automata. Liječnici su mu sanirali duboke ogrebotine koje je zadobio pri pokušajima da se oslobodi.

Tinejdžer je priveden u policijsku postaju, a iz policije su rekli kako će možda biti optužen za sitnu krađu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene