Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaufland u Poreču pobjednik u ljubaznosti prema kupcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaufland poslovnica mjeseca siječnja

POREČ – Djelatnici poslovnice u Poreču odlikovani su putem internog natječaja poduzeća kao „Poslovnica mjeseca za siječanj 2014“ čime Kaufland svaki mjesec odlikuje i nagrađuje poslovnice koje su najljubaznije prema kupcima i koje su se istaknule u drugim važnim kriterijima kao što su kvaliteta, svježina, čistoća i prezentacija robe.

Pročitajte i ovo PR Oglas Djela, ne riječi za bolju zajednicu: Kaufland i ove godine organizira volontiranje za svoje zaposlenike u udrugama diljem Hrvatske PR Oglas Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

„Oduševljeni smo primiti ovo priznanje koje je rezultat zajedničkog rada“ istaknuo je voditelj poslovnice g. Marino Ereiz, a djelatnici će biti nagrađeni diplomom i novčanom nagradom koja se može iskoristiti za zajedničko druženje.

Kaufland kao poduzeće nudi svojim kupcima razna jamstva i usluge kao što su npr. jamstvo brzine na blagajni, tj. kupovanje bez redova čekanja. Jamstvo svježine jamči apsolutno svježe proizvode, ili jamstvo zamjene koje jamči jednostavnu zamjenu bez puno rasprave! Sve Kaufland-ove poslovnice jamče kvalitetu i svježinu po najpovoljnijim cijenama.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene