Poslovnica u Makarskoj je sada već šesta poslovnica u Dalmaciji. Kaufland je moguće pronaći i u Splitu, Sinju, Trogiru, Šibeniku i Zadru!


Izgradnja poslovnice Kaufland Makarska započela je u siječnju 2017. godine. Površina prodajnog prostora koji je izgrađen prema najnovijim standardima Kauflanda iznosi preko 2.000 m2 s ukupno 150 parkirališnih mjesta.

Vezani članci PR Trgovački lanac Kaufland objavio je svoj prvi izvještaj o održivosti – detaljan prikaz društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj Petrinja nakon razornog potresa Lidl i Kaufland donirali 15 milijuna kuna za stradale u potresu: "Ovakve situacije se mogu prebroditi samo u zajedništvu i solidarnosti"

Otvorenjem ove poslovnice stvoreno je više od 60 novih radnih mjesta, što zasigurno pozitivno utječe na razvoj lokalne zajednice, a otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Makarske, g. Jure Brkan.

Kaufland sa svojih 38 poslovnica diljem zemlje jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te trenutno zapošljava oko 3700 djelatnika.

"Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mjestu, no isto tako smatramo da je zadovoljan djelatnik uistinu temelj uspješnog poduzeća. Stoga se novim standardima gradnje i ugodnijim ambijentom trudimo usrećiti i kupce i djelatnike", kažu iz Kauflanda.

Poslovnica u Makarskoj je sada već šesta poslovnica u Dalmaciji, a osim u Makarskoj, pronaći ćete Kaufland i u Splitu, Sinju, Trogiru, Šibeniku i Zadru!