Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naleti vjetra dosezali su brzinu veću i od 230 kilometara na sat.


Važno je naglasiti da nitko nije ozlijeđen u nijednom od navedenih slijetanja, te da je isti taj dan u zračnu luku bez ikakvog problema sletjelo svih 70 zakazanih zrakoplova. Da je situacija bila van dopuštene promet bi sigurno bio obustavljen.

Oluja Gertruda žestoko je ovih dana pogodila Veliku Britaniju, no unatoč naletima vjetra koji su mjestimice puhali brzinom većom i od 230 kilometar na sat, zrakoplovni promet nije prekinut što je pojedinim pilotima zadavalo goleme glavobolje.

Vjeruje da je našao rješenje: 'Putnici ubuduće neće ginuti u zrakoplovnim nesrećama'

Pogledajte samo kroz kakav je to pakao prošao čovjek koji je upravljao ovim Easyjetovim zrakoplovom, što ga je to zadesilo dok je u petak pokušavao sletjeti u luku Leeds Bradford.

Vezani članci Pjena Oluja prouzročila zanimljiv fenomen, more je izgledalo kao cappuccino Jaka bura prevrnula kamion kod Paškog mosta (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Orkanska bura pokazala svoju snagu: Golemi teretnjak prevrnuo se poput igračke

Ništa lakše nije bilo niti njegovim kolegama, pa ako vas ovakvi zapisi ne plaše, pogledajte u nastavku iz kakvih su se situacija pak oni izvlačili.