Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeg iz pakla

Jedan za one slomljenih srca: U videu rekli sve što nesretno zaljubljena osoba treba čuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok trošite vrijeme na osobu koja vam je već dala do znanja da od toga neće biti ništa, riskirate s time da će možda pored vas proći ona s kojom možete imati sve.

Nesretno ste zaljubljeni i ne znate kako stati napokon na kraj toj patnji? Odnosno, imate nekoga bliskoga kome biste voljeli pomoći da zaliječi sljomljeno srce i prestane se utapati u tuzi? Pogledajte onda sljedeći video, savjetnik koji su u utorak objavili Jason, Jesse i Kong, mladići koji stoje iza YouTube kanala Simple Pickup.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Slika nije dostupna Neki drugi muškarac Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala

Dečki su u četiri minute kazali baš sve što nesretno zaljubljena osoba treba čuti, grubu istinu s kojom se potrebno suočiti da bi se krenulo dalje.

Ukratko rečeno, probudite se! Život nije romantična komedija i, ukoliko si želite pomoći, već ovoga trenutka zaboravite na taj koncept. Prestanite trošiti vrijeme na osobu koja vam ne može uzvratiti emocijama kojima se nadate iz vrlo jednostavnog razloga - tamo negdje vani postoji osoba koja to može.

Sve što ne želite biti

Jason, Jesse i Kong su za potrebu priče izmislili dobrog dečka koji se zaljubio u ljepoticu iz susjedstva, te su naveli tri situacije od kojih biste odmah trebali pobjeći.

1) Ako je u vezi, ne budite "bit ću tu kada prekine osoba" jer je to gubljenje vremena. Naime, možda ćete na svoju priliku morati čekati godinama, a i veliko je pitanje hoćete li je uopće dočekati.

2) Ne budite ni "ne mogu joj reći kako se osjećam osoba", a najmanje "lažni najbolji prijatelj". Bježite glavom bez obzira iz takozvane prijateljske zone, ne trebaju vam u životu govori "joj, nemojmo kvariti naše prijateljstvo" dok istodobno slušate kako vam se ljubav na uho jada što joj partner radi.

Saberite se. Prestanite živjeti u oblacima, deluziji. I definitivno prestanite hraniti svoje opsesivno ponašanje. 

Tri koraka koja ćete odmah poslušati ako si želite pomoći

1) Treba li vam još jedan, posljednji pokušaj, nazovite osobu za kojom patite i pozovite je van. Ali joj pritom jasno i nedvosmisleno dajte na znanje da želite s njom izaći na klasični romantični spoj, a ne samo na još jednu u nizu od bezbrojnih prijateljskih kavica.

2) Ako ta osoba pristane na izlazak, ali na spoju ne iskaže ni približno jednak entuzijazam koji prati vas, priznajte si da stvari stoje kako stoje. Zahvalite se i zaboravite na kombinaciju. 

3) Razgovarajte sa što više osoba. S onom koja stoji pred vas u redu. S onom koja sjedi blizu vas u lokalu. Sa susjedom, kolegom/kolegicom. Jer sa što se više osoba upustite u upozavanje, to su vam veće šanse da ćete među njima naći onu s kojom će stvar 'kliknuti'.

4) I počnite radite na sebi. Nađite hobi. Krenite u teretanu. Putujte. Naučite novi jezik. Jer što vam je život interesantniji, to ćete biti intersantniji i potencijalnim partnerima. Živa istina.

Dosta bi bilo izgovora i života u zabludi, 'filma' u kojem čovjek od stabla ne vidi šumu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene