Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žrtva je na kraju sama podmirila račun u iznosu od 1200 kuna.


Diane Guilmette iz Los Angelesa naučila je na grub način da se ne može svim muškarcima vjerovati, odnosno da treba biti osobito oprezna s onima što po društvenim mrežama s neobičnom lakoćom dijele komplimente.

Vezani članci Kitboga Kakav trol! Umirao od smijeha zbog burne reakcije prevaranta koji obično vara bespomoćne umirovljenike Slika nije dostupna Lošeg li prevaranta: Ovako ni Fred nije pao u hrvatskom šesnaestercu

Jedan takav ju je u kolovozu šarmirao i nagovorio na večeru u finom restoranu, pa ostavio da se sama nosi s računom nakon što se prejeo kao praščić.

Guilmette je na Paula Gonzalesa nabasala na jednom popularnome internetskom servisu za upoznavanje, a policija je u nastavku otkrila da je Gonzales pravi ''serijski jedač'' koji je ostavio popriličan broj nesretnica da se same snalaze.

"Vjerujte, nije se štedio. Naručio je predjelo, potom odrezak uz nekoliko priloga, a pala je i čaša vina. Baš je uživao. Nažalost, jednom kada je došlo vrijeme da se izvade novčanici, izašao je iz restorana uz izgovor da mora obaviti telefonski razgovor. Čekala sam ga 15 minuta i shvatila da se neće vratiti", ispričala je žrtva, koja je izdvojila oko 1200 kuna kako bi podmirila račun.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju