Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se štedio

Kakav "gospodin": Izveo je djevojku na prvi spoj u fini restoran, najeo se, napio i zbrisao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtva je na kraju sama podmirila račun u iznosu od 1200 kuna.

Diane Guilmette iz Los Angelesa naučila je na grub način da se ne može svim muškarcima vjerovati, odnosno da treba biti osobito oprezna s onima što po društvenim mrežama s neobičnom lakoćom dijele komplimente.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" papa Franjo Upozorio na pornografiju Papa govorio o ljepoti spolnog odnosa: ''Seksualni užitak dar je od Boga''

Jedan takav ju je u kolovozu šarmirao i nagovorio na večeru u finom restoranu, pa ostavio da se sama nosi s računom nakon što se prejeo kao praščić.

Guilmette je na Paula Gonzalesa nabasala na jednom popularnome internetskom servisu za upoznavanje, a policija je u nastavku otkrila da je Gonzales pravi ''serijski jedač'' koji je ostavio popriličan broj nesretnica da se same snalaze.

"Vjerujte, nije se štedio. Naručio je predjelo, potom odrezak uz nekoliko priloga, a pala je i čaša vina. Baš je uživao. Nažalost, jednom kada je došlo vrijeme da se izvade novčanici, izašao je iz restorana uz izgovor da mora obaviti telefonski razgovor. Čekala sam ga 15 minuta i shvatila da se neće vratiti", ispričala je žrtva, koja je izdvojila oko 1200 kuna kako bi podmirila račun.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene