Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Nešto sasvim drugačije

VIDEO Narančasta kugla na nebu zbunila znanstvenike i stanovnike tri države SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan svjedok prijavio je kako je u petak u 6 sati ujutro vidio malu narančastu kuglu na nebu.

Stanovnici Concorda u Kaliforniji prijavili su kako su u petak ujutro vidjeli na nebu čudan bljesak. Oko 30 osoba javilo je policiji da su primijetili svjetlo i maglu odnosno nekakav dim.

'Navikao sam rano ujutro vidjeti avione i njihova svjetla, no ovo je bilo drugačije. Ovo nije bilo samo svjetlo. Nešto se širilo po nebu', izjavio je jedan promatrač a prenosi CBS.

Zaprašivanje komaraca u okrugu već je obavljeno, i to iz kamiona, a ne iz aviona pa je ta mogućnost isključena. Jedan drugi svjedok izjavio je kako je u 6 sati ujutro vidio malu narančastu kuglu na nebu.
Pojavu su prijavili i stanovnici Nevade i Oregona.

Za vikend vas očekuju prekrasne pojave na nebu


Bing Quock sa Akademije za znanost u Kaloforniji kazao je kako je bilo nekoliko izvješća o svjetlećim objektima koji 'padaju' s neba, a neobično je, kaže, što je jedan očito ostavljao trag iza sebe.

Neki su znanstvenici pak zaključili kako je možda riječ o smeću iz svemira koje je završilo u Zemljinoj atmosferi ili je pak bilo u tijeku testiranje vojnih projektila, no američke zračne snage su to opovrgnule.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Slika nije dostupna Misteriozna pojava VIDEO Kakva su to svjetla na nebu uznemirila građane?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene