Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba znati

SASVIM OBIČAN DEČKO Putuje svijetom i zarađuje milijune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok putuje svijetom i zabavlja se, ovaj mladić je pronašao način kako i odlično zaraditi.

Johnny Ward nije se rodio bogat, u stvari, kao dijete živio je u siromašnoj obitelji, s majkom i sestrom, u malom mjestu u Sjevernoj Irskoj. No, to ovog 31-godišnjaka nije spriječilo u namjeri da proputuje sve zemlje svijeta, a u međuvremenu je došao do toga da radi 10 do 15 sati tjedno i zarađuje mjesečno gotovo pola milijuna kuna.

 
Pročitajte i ovo Crvena panda unosan posao ZOO na aerodromu: U prtljazi nosili crvene pande, majmune, zmije, ptice... Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda



Naime, kad je shvatio da običnim poslom ne može financirati svoja putovanja, odlučio je 2012. osnovati svoju tvrtku.

Od tada je zaradio gotovo 10 milijuna kuna, a svoj posao obavlja preko prijenosnog računala iz bilo kojeg kutka svijeta. Do sada je proputovao 152 zemlje i ne namjerava stati dok ne obiđe sve što bi se, nada se, moglo dogoditi do kraja iduće godine.

IDOL Dao je otkaz na očajnom poslu, a sada živi u raju i zarađuje 60 tisuća kuna mjesečno

'Oduvijek sam znao da život mora biti nešto više od rada 40 sati tjedno. Zato sam odlučio otići živjeti na Tajland gdje sam radio na egzotičnoj lokaciji Chiang Mai. Predavao sam engleski. No, znao sam da mi treba 'pravi posao'. Osnovao sam tvrtku za održavanje korporativnih stranica, društvenih mreža i sl. S obzirom da su moje tehničke sposobnosti skromne, sve resurse koji su mi potrebni za posao 'outsourceam', i svime upravljam sa svog laptopa', ispričao je Ward a prenosi News.com.au.

Osim što zarađuje oko 80 tisuća dolara mjesečno i putuje non-stop, ulaže i u nekretnine, što mu se također isplatilo. Za sve koji žele njegovim stopama, ima savjet - hrabro slijedite svoje snove i sigurno će vam se isplatiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene