Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro na tržištu

Kod nekih izazivaju zgražanje, ali... 'Želimo ih sve predstaviti kao jake i seksi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proizvođač video igrice u kojoj se vide oskudno odjevene žene s velikim grudima mogao bi imati problema kada njihova najnovija igrica izađe na tržište.

Japanski developeri igrice 'Dead or Alive 5: Last Round - Team Ninja', zabrinuti su zbog toga što će raditi igrači kada se dočepaju softwarea na kojem se nalazi kod za modeliranje grudi, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Monitori u operacijskoj sali BIZARNA PRIČA Implantati u grudima spasili je od sigurne smrti - ovo nije prvi put da medicina bilježi takvo što Slika nije dostupna Nova žrtva Beograd: Djevojčica podletjela pod auto dok je lovila Pokemone

'Molimo igrače da našu igricu igraju na dobar i moralan način. U suprotnom, nećemo moći ponovno objaviti igrice za PC', rekao je direktor igrice Yohei Shimbori. Igrači su poznati po tome da mijenjaju igrice svojim vlastitim sadržajem te da je 'Dead or Alive 5' već poznata po ženskim likovima s velikim grudima.

Kombinacija ovo dvoje može voditi do neke vrste 'boobgatea', u kojima igrači modificiraju likove u opskurnost - možda ih digitalno razodijevajući, kao što se već dogodilo za postojeću verziju igrice.

VIDEO Šokantan video - Snimka seksa tamo gdje je roditelji najmanje očekuju!

Pomalo je neobično da izražavaju svoju zabrinutost o modelu, s obzirom na to da već igračima daju priliku da mijenjaju fizionomiju grudi u igrici.

Zahvaljujući inženjerskom softwareu, igrači mogu mijenjati postavke toliko da grudi ženskih likova izraženo 'poskakuju'.

Unatoč tome, Team Ninja brane svoju igricu. 'Naši likovi, muški i ženski, stvoreni su u postavkama fantazije te koriste izvanredne sposobnosti kako bi se natjecali jedni protiv drugih u pretjeranom svemiru', rekao je producent Yosuke Hayashi.

'Njihove su sposobnosti balansirane i želimo ih sve predstaviti kao dinamične, jake, seksi i samouvjerene', zaključuje Hayashi.

'Dead or Alive 5: Last Round' bit će na tržištu za igrače Xbox One i Playstationa 20. veljače, ali za PC igrače tek 30. ožujka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene