Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontroverzni hit

VIDEO Šokantan video - Snimka seksa tamo gdje je roditelji najmanje očekuju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UPOZORENJE: Ovaj video sadrži prizore koji nekome mogu biti uznemirujući.

Snimka koja se pojavila u medijima i koja prikazuje šokantno seksualno nasilje, dio je kontroverzne hit video igrice 'Grand Theft Auto V'.

U ovom isječku, kojeg donosimo u priloženom videu, korisnik plaća prostitutki za seksualnu uslugu, prije nego je udari u tijelo i tako sruši na tlo, pri čemu je žena izgubila svijest. U igrici postoji i mogućnost i da je igrač ubije.

'Grand Theft Auto V' je igrica koja nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina i njezini autori tvrde kako je na roditeljima odgovornost da se pobrinu da djeca nemaju pristup njezinim sadržajima.


No unatoč tome, igrica je izrazito popularna među tinejdžerima, a mnogi roditelji uopće ne znaju za prizore eksplicitnog seksa koji su dodani u nju. Pročitajte i ovo Prostitucija (Foto: Guliver/Thinkstock) Bizarno vjenčanje Podvodio gotovo upola mlađu djevojku od sebe, završio na sudu, a ona se prije suđenja i udala za njega Kondom (Ilustracija: Gullier/Thinkstock) "Predmeti se koriste..." Bizarna parnica u Splitu: Policija tražila da se prostitutki oduzmu 4 neiskorištena kondoma, pogledajte što je sudac odlučio

VIDEO Okrutno: Silovanje na mjestu gdje ga najmanje očekujete

Strauss Zelnick, predsjednik Uprave GTA-a, brani igricu. Štoviše, naziva je 'lijepom umjetnošću'.

'Riječ je o kriminalnim postavkama igrice. To je umjetnost, a ja prihvaćam tu umjetnost. To je lijepa, ali odlučna umjetnost', izjavio je Zelnick za Bloomberg Television.

'Stojimo rame uz rame s ostalim sličnim izanjima, pa i onim televizijskim, koja istražuju slično područje. Postoje stotine sati igranja... i ima dosta stvari za učiniti, a riječ je o nevjerojatno uzbudljivom okruženju. No, može li biti grubo? Apsolutno!', izjavio je Zelnick.

Ova najnovija verzija igrice omogućuje igračima da se upuštaju u razne zločine bez straha od odgovaranja za počinjeno.

GTA serija igrica poznata je po svojim prikazima nasilja i ima dugu povijest izazivanja moralne panike zbog toga što je igračima dopušteno pljačkati, mučiti druge, pa čak i ubijati u izmišljenom gradu u kojem vlada bezakonje.

U igrici su već predstavljene striptizete i prostitutke no zahvaljujući poboljšanoj verziji, sad mogu gledati kako se seksualna djela izvode na njima samima.

Stručnjaci predviđaju kako će seksualna interakcija u igricama samo rasti u budućnosti, utirući put ka virtualnoj i realnoj stvarnosti igrice u kojoj se igrači zaista osjećaju kao da su u izmišljenom gradu Los Santosu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene