Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prljavo štivo

ŠOKANTNO Pogledajte što su pronašli na posuđenim knjigama iz knjižnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Testirano je deset knjiga u knjižnici u Antwerpenu, a osim herpesa na ovom bestseleru, na ostalim knjigama pronađeni su tragovi kokaina.

Dva profesora u Antwerpenu proveli su neobičan test u tamošnjoj gradskoj knjižnici i testirali deset najčitanijih knjiga na viruse i bakterije. Među testiranim knjigama našao se i erotski bestseler '50 nijansi sive' u kojem su pronađeni tragovi herpesa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Višemjesečna istraga Horor u SAD-u: Pronađen nelicencirani laboratorij s dvadesetak zaraznih virusa, neki su nam dobro poznati Knjižnica Paromlinska - 3 Obnova u središtu Zagreba Zgrada koja je hranila tijelo hranit će i dušu: "Svoj prostor tražimo dugi niz godina"

>> Napokon i službeno – imamo Christiana Greya!

Profesori nisu objavili koje su još knjige testirali, ali u preostalih devet pronašli su tragove kokaina. Test su proveli kako bi pokazali koliko su i čime knjige 'zaražene' nakon dugotrajnog posuđivanja.

Napomenuli su kako nema opasnosti da čitatelji '50 nijansi sive' dobiju herpes ako budu tu knjigu čitali u antwerpenskoj knjižnici, jer razina pronađenih tragova nije baš tolika da se netko može 'zaraziti', ali svakako je bizarno da se herpes 'naljepio' baš na ovu knjigu.

No, s kokainom u ostalim knjigama stvar je malo drukčija. Čitateljima se ne može ništa dogoditi, ali bi nakon čitanja 'kokainskih' knjiga mogli biti pozitivni na tu drogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene