Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez milosti

Golim rukama je uništio osinje gnijezdo, od tih je kukaca u sekundi napravio smjesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubod osa uglavnom je izuzetno bolan, a njihov otrov kod osjetljivijih pojedinaca može izazvati i anafilaktički šok.

Nepoznati muškarac upravo je zadivio internetsku publiku tako što je golim rukama uništio osinje gnijezdo! Snimku njegove odvažne akcije samo je na YouTubeu pogledalo preko milijun ljudi, međutim nije rečeno tko je čovjek, odakle je i što su mu se ti kukci zamjerili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve agresivnije Morali izdati upozorenje: PIJANE OSE tumaraju i bockaju građane Slika nije dostupna Bolje spriječiti, nego liječiti Ljeto kuca na vrata, a ove savjete NE ŽELITE zanemariti

Iz videa je jasno tek toliko da je ose napao u ime izvjesne Chantelle, pa možemo samo nagađati jesu li možda ose izbole dotičnu djevojku i je li zabilježeno kamerom bio osvetnički pohod. 

Bilo kako bilo, upustio se u akciju u kakvoj ne bismo sudjelovali niti da nam netko plati golem iznos budući da se s osama nije za šaliti, pogotvo ne u blizini njihovog doma.

Naime, ubod tih kukaca uglavnom je izuzetno bolan, a njihov otrov kod osjetljivijih pojedinaca može izazvati i anafilaktički šok, alergijsku reakciju kod koje može doći i do smrtonosnog ishoda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene