Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već deset godina

FOTO Snimljen TAJANSTVENI čovjek koji luta šumom i plaši ljude!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajanstveni čovjek, koji luta švicarskim šumama i plaši ljude već punih deset godina, prvi put je snimljen. Njegova ili njezina fotografija je objavljena u časopisu Le Matin.

Anonimni čovjek, poznat pod imenom Le Loyon, lice pokriva plinskom maskom, nosi vojnu uniformu i ogrtač, a ljude plaši već deset godina. Svjedoci su ga viđali mnogo puta u šumama Maules, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke Laptop - 2 Kazneno je prijavljena Kako je poštanska službenica lažnim nalozima prisvojila 21.300 eura

Le Leyon luta švicarskim šumama iz zasada nepoznatog razloga, a sve što se o njemu zna je da često plaši ljude. Svjedoci koji su se susreli s misterioznim čovjekom govore da Le Leyon 'bulji' u čovjeka nekoliko trenutaka, a onda se okrene i ode.

>> IZNENAĐUJUĆE OTKRIĆE oko najviše planine u Sjevernoj Americi

Mnogi svjedoci, a pogotovo djeca, su imali vrlo ružna iskustva s Le Leyonom pa ga zato traži švicarska policija. Navodno često šeće istom rutom, stoga ga i stanovnici okolnih mjesta pokušavaju uhvatiti i reći mu da 'prestane izazivati nelagodu'.

Postoji mnogo teorija o čovjeku kojega su stovnici nazvali Le Leyon. Neki govore da je mentalno bolesna žena, a neki pak da je muškarac koji pati od bolesti kože.

Le Leyona je uslikao slučajni prolaznik prošloga mjeseca i to je zasada njegova jedina fotografija. Prolaznik ga je opisao kao muškarca visokog oko 1,90 m, normalne građe, koji je na sebi nosio staru vojnu uniformu, ogrtač i tzv. 'gas' masku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene