Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

14-godišnjakinja preko Facebooka

Dolazak na rođendan potvrdila joj 21.000 gostiju, a pozvala ih je 15!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobiti poziv na Facebooku za neki događaj uobičajena je stvar. No, na taj način dobiti 21 tisuću potvrđenih dolazaka na privatni rođendanski party, ipak je bilo iznenađenje za tinejdžericu iz Hertfordshirea.

14-godišnja Rebecca Javeleau htjela je pozvati 15 prijatelja na slavlje povodom punih 15 godina, ali je slučajno svoj 'event' objavila kao javan. Na taj su način svi na Face-u mogli vidjeti njezinu adresu i broj mobitela, a dolazak su joj potvrdile tisuće korisnika. Među potvrđenim gostima bile su i slavne ličnosti kao Justin Bieber, Stephen Hawking, Susan Boyle ili Stevie Wonder.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reputation management Na zagrebački PR Kingdom dolaze stručnjaci svjetskog glasa Slika nije dostupna Zaljubljeni preko ušiju Tatjana otkriva kakav je Ivan Herceg kao dečko!

Njezina majka, Tracey Livesey, otkazala je rođendan, no policija je poslala patrole koje kruže njezinom ulicom ako se najavljeni Facebook korisnici ipak pojave i izazovu kaos, piše Telegraph. 'Ostala je bez proslave a bit će sretna ako dobije samo čestitku od mene. Rekla sam da smije pozvati 15 ljudi, a ne tisuće. Oduzela sam joj i računalo, tako da više neće raditi ovakve greške', rekla je majka.

>> Facebook tulum ga stajao života

Iako je grupa maknuta, na Face-u su se stvorile nove, koje ljude pozivaju na partyje prije ili poslije samog događaja, a neki pozivaju samo na opijanje. 'Upozoravam korisnike, koji se misle pojaviti 7. listopada u Hertfordshireu, mjestu s 30 tisuća stanovnika, da odustanu. Patrolirat ćemo svim ulicama', rekao je policajac Lewis Ducket.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene