Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Francuski party

Facebook tulum ga stajao života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki Facebook 'aperitiv tulumi' u Francuskoj uzeli veliki su hit među mladima, a jedan od tih tuluma uzeo je i svoju prvu žrtvu.

U francuskom Nantesu organiziran je veliki Facebook tulum, na koji se odazvalo oko 10.000 ljudi, korisnika spomenutih društvenih stranica, a 21-godišnjeg mladića taj je tulum koštao života. On je umro od ozljeda zadobivenih pri padu na glavu, pokušavajući se spustiti s gelendera na stepenicama mosta u centru grada, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u zatvorenom prostoru VIDEO Vučić na tulumu na kojem se pucalo iz pištolja i pjevalo hrvatske pjesme: "Ludilo je na vrhuncu" Miro Bulj, gradonačelnik Sinja "TO ME NE ZAMARA" VIDEO Miro Bulj dobio optužni prijedlog zbog slavlja u Sinju, za Dnevnik Nove TV otkrio je i što se dogodilo

Istovremeno, još jedan takav tulum organiziran je i u Montpellieru, gdje se isto tako okupilo oko 10.000 mladih. Oba tuluma organizirana su na otvorenom, a čak niti zabrana prodaje i dostave alkohola, od strane vlasti u Nantesu, nije zaustavila sudionike tuluma od konzumiranja istog. Samo u Nantesu, 93 'partijanera', zatražilo je pomoć zbog trovanja alkoholom, od kojih je 57 i hospitalizirano. Među njima su se nalazili i maloljetnici u dobi od 14 i 15 godina.

Lokalne vlasti priopćile su kako je jedan policajac lakše ozlijeđen u općoj gužvi te kako su ukupno 42 osobe privedene zbog prodaje narkotika, krađe ili nasilja. Iako policija putem Facebooka mladima upućuje upozorenje kako su svi takvi tulumi ilegalno organizirani, to nema nikakve koristi. Sljedeća postaja Pariz, 23. ovog mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene