Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rijedak sindrom

Djevojka rođena bez vagine, sve otkrila u 17. godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19-godišnja djevojka boluje od rijetkog sindroma koji zahvaća reporduktivne organe, što znači da ona nema maternicu, cerviks i vaginalni otvor.

Jacqui Beck sindrom su dijagnosticirali tek sa 17 godina, i to nakon što je otišla liječniku zbog bolova u vratu, te se požalila kako još uvijek nije dobila menstruaciju, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Pregledi su otkrili kako umjesto maternice ima 'rupicu', što znači da se ne može seksati niti imati vlastitu djecu. Izvana fizički sve izgleda normalno kao i kod žena koje imaju maternice, stoga je teško otkriti u ranijoj dobi da nešto nije u redu.

>>VIDEO: Najjača vagina na svijetu

Jacqui se osjećala kao čudovište kada je saznala za to. 'Nikada se nisam smatrala drugačijom od ostalih, zato me i vijest o tome šokirala. Nisam mogla vjerovati što mi liječnici govore. Mislila sam da su pogriješili, no kada su mi objasnili da je to razlog zašto nisam imala menstruaciju, objašnjenje mi se učinilo smislenim', rekla je Jacqui.

Nakon što je saznala vijest, danima je plakala i nije mogla prihvatiti istinu. 'Bila sam jako ljuta i osjećala sam kao da nisam stvarno žena', pojasnila je Jacqui.

Unatoč šokantnim vijestima Jacqui svoje stanje gleda u pozitivnom svjetlu. 'Sigurna sam da ću naći onoga pravog. Ako njemu bzude smetalo moje stanje, onda on nije muškarac za mene', poručila je Jacqui.

Jacqui je na svojoj Facebook stranici i You Tube kanalu odlučila o svemu javno progovoriti kako bi upoznala žene sa svojim stanjem, te da mlade djevojke ranije otkriju sindrom nego što je ona.

'Na početku sam samo rekla svojim najbližim prijateljima. No, onda sam shvatila da to nije nešto čega bih se trebala sramiti. Iznenadila sam se koliko su ljudi pozitivni oko toga. Rekli su mi da sam hrabra i lijepa. Žao mi je što nisam ranije svima otkrila svoje stanje', rekla je Jacqui.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene