Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klub obožavatelja samta

'Djeca koja navrše 11 sljedeći petak mogu postati Mesija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najvažniji datum u povijesti 'Corduroy Appreciation Club' iz New Yorka se približava. To je klub za koji sigurno niste znali da postoji. Oni se jednostavno dive svim materijalima , ali im je na vrhu ljestvice samt i baršun. Klub je još uvijek u potrazi za svojim 'Mesijom'.

Fanovi kluba ovog materijala traže dijete koje će navršiti 11 godina, 11. studenoga - ili 11/11/11 - datum koji za većinu članova sliči na rebra omiljenog tekstila, samt.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

'To dijete je Mesija samta,' kaže osnivač kluba Miles Rohan za New York Daily News. 'Mi to želimo usporediti sa pronalaženjem Dalaj Lame'.

Sa sjedištem u New Yorku, kazao je da su već kontaktirali blizance iz Wisconsina, koji će navršiti 11godina, 11. studenog, ali su u potrazi za lokalnim djetetom koje bi moglo pohađati njihov 'najveći sastanak" u New Yorku na taj datum.

Dijete će biti postavljeno na prijestolje i tretirati će ga se kao kralja ili kraljicu samta, nakon što dođe na sastanak.

Članovi koji budu prisustvovali sastanku, također će morati nositi tri odjevna predmeta od samta.

'Želi njegovati zajedništvo koje unaprijeđuje samt'

Klub slavi dva puta godišnje, 1. siječnja - ili 1 / 1, i 11. studenog, a ima oko 250 članova.

Rohan je rekao da je isprva stvorio klub kao šalu i ismijavanje na tajna društva, no njegov brat koji je profesor imao je predavanje na temu odnosa između samta i povijesti umjetnosti.

'On je ljut na povijesne ličnosti, koji su nosili samt. To je tkanina intelektualaca, pjesnika, Woody Allen.'

Prema svojoj web stranici, klub obožavatelja samta 'želi njegovati zajedništvo koje unapređuje samt, kao i razumijevanje, slavlje, i obilježavanja tkanina i sve srodne stavke".
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene