Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok ih zatvor ne rastavi

Divljački izgrizla supruga par sati nakon vjenčanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija okruga Broward na Floridi u lisičinama je u pritvor odvela mladenku jer je tek nekoliko sati nakon vjenčanja, na medenom mjesecu, napala i izgrizla svog supruga.

Nakon što su se vjenčali u subotu ujutro Bernadette Besario Catan-Keeler i Mike Keeler navečer su otišli u noćni klub u Fort Lauderdaleu kako bi proslavili vjenčanje. No, u klubu je mladenka zaplesala s drugim muškarcem, što je uzrujalo mladoženju, piše Orlando Sentinel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Intervenirala policija Svađala se s mužem pa ga napala nožem Slika nije dostupna Fatalno putovanje Morski pas na smrt izgrizao muškarca na medenom mjesecu

Par je napustio klub i vratio se u svoju hotelsku sobu, gdje je 30-godišnjakinja navodno prvi put napala svojeg muža i ugrizla ga za rame. Muž je potom pobjegao iz hotela i vratio se u stan gdje su zajedno živjeli, no ona ga je slijedila. Kad ga je sustigla navodno mu je potrgala košulju, polijevala ga vodom i potom ugrizla za ruku.

Oko 8:30 sati drugo jutro, reagirajući na poziv 911, policija je stigla pred vrata stana. Bernadette je policajcima rekla kako je ugriz na ramenu nastao 'tijelom vođenja ljubavi nekoliko dana prije vjenčanja', a onaj na ruci 'dok ju je pritisnuo uza zid'.

Nakon što ju je policija privela, njezin je suprug molio suca da je pusti, jer je 'njezino ponašanje možda posljedica intoksikacije'. Sudac joj je odredio jamčevinu od 4.500 dolara i zahtijevao da se 'okani alkohola ako je u blizini muža'.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene