Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bit će dobro ako se na kraju dana budu zbrajale samo modrice i podljevi.


Na Crni petak u Sjedinjenim Američkim Državama neki dobiju vrhunske stvari za relativno male novce, a neki i dobre batine. Ovisno o tome kakve su sreće.

Vezani članci Domagoj Mikić i bivši udomitelj zlostavljane djevojčice Bivši udomitelj ozlijeđene djevojčice u suzama: "Kad bih je zagrlio ne bih je nikad više pustio. Ne bih je pustio nikad da sam znao..." Zmija (Foto: Screenshot/YouTube) Divovska zmija izazvala pravi kaos, uglavnom zato što su je svi htjeli snimiti

Ovi mladići iz Louisvillea u Kentuckyju na popustu su dobili jedino udarce, a video koji smo u međuvremenu pronašli na YouTubeu svjedoči da su se u toj istoj saveznoj državi u nekom od tamošnjih trgobačkih centara potuke i žene.

Neviđena gužva u centru Zagreba

Za očekivati je da će do kraja dana snimaka makljaži biti još, no treba istaknuti i to da će biti odlično ukoliko stane samo na tome.

Podsjetit ćemo da se tijekom Crnog petka gube i glave, odnosno na slučaj iz 2008. godine kada je nesretni djelatnik Wal-Marta s Long Islanda izgubio život pod nogama podivljalih kupaca.

Pogledajte kako je izgledao uvod u dan kada tisuće hvataju željene stvari na popustu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook