Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pijanom stanju

Češala golu stražnjicu po slici vrijednoj 30 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz američke savezne države Kolorado stražnjicom je oštetila umjetničko djelo vrijedno 30 milijuna dolara.

Carmen Tisch, 36-godišnjakinja, optužena je da je skinula donji dio odjeće te se golom stražnjicom češala o sliku '1957-J no.2', umjetnika Clyfforda Stilla, vrijednu 30 milijuna dolara, prenosi Denver Post. Still je umjetnik koji se bavio slikarskim pravcem apstraktnog ekspresionizma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubila ga policija VIDEO Nova pucnjava u Denveru, ubio petero i ranio dvoje ljudi: "Napadač je ciljao određene osobe" Slika nije dostupna Među ubijenima policajac Kaos u Denveru: Pucao po cijelom gradu, ubio četiri osobe. Policija ubila napadača

Tisch je navodno napravila 10.000 dolara štete navedenoj slici, a nakon što je uhićena za nedjelo, istražni sudac odredio joj je pritvor i jamčevinu u visini od 20.000 dolara. Policija je izvijestila kako je Tisch u trenutku incidenta bila u alkoholiziranom stanju, a glasnogovornica ureda okružnog tužitelja Denvera, Lynn Kimbrough, dodala je kako je Tisch i urinirala nakon epizode sa slikom.

Ipak, prijestupnica nije urinirala po samoj slici. Vlasnik galerije u kojoj je slika bila izložena, Ivar Zeile, smatra kako se oštećenje na slici može popraviti. Ipak, dodaje Zeile, ljudi će zapamtiti što se dogodilo, a to je nepopravljiva šteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene