Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekscentričan umjetnik

Pogledajte kakve slike radi od - svoje krvi i urina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinicius Quesada je talentirani ulični umjetnik iz Brazila koji svojim djelima vodi dodati malo 'šokantne vrijednosti'. Jedna njegova serija slika je napravljena od - krvi i urina.

'U svaku od boja dodam određen dio krvi, ovisno o tonu. U zelenu i žutu ide manje krvi i potom dodam još urina. U crvenu pak, ide puno više krvi ali ipak boje ima više', objasnio je Quesada.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

'Prilično je teško nabaviti krv pa koristim samo svoju. Mogu dobiti 450 mililitara svaka dva mjeseca. Krv mi izvade profesionalci u bolnici. Nikada nisam razmišljao o tome da koristim nečiju tuđu krv jer u mojim slikama nema ništa sotonističko ili duhovno. Ljudi mi često nude svoju krv, no ja im kažem da je radije doniraju banci krvi. Nekim ljudima će biti potrebnija nego mojoj umjetnosti', kaže Brazilac čije fenomenalne radove možete pogledati na njegovoj internetskoj stranici.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene