Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neprocjenjiv je osjećaj usrećiti nekoga s nečim što uzimamo zdravo za gotovo.


Beskućnik u San Diegu volio je čitati, no imao je samo jednu knjigu. Dok jednog dana u njegov grad nije došao dobri Samaritanac, u vidu poslovnog čovjeka. On je primijetio da Paul, svaki put kada bi na ulici prošao pokraj njega, u rukama drži istu, pohabanu knjigu.

'Pitao sam ga da li voli čitati, a on mi je odgovorio kako voli, ali da sad već neko vrijeme čita istu knjigu iznova i iznova', naveo je poslovni čovjek za Huffington Post.

Vezani članci Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Glumica očajno želi rasprodati knjigu, pa piše i o tome kako je prvog supruga varala dan prije svadbe Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

Ovo je priča koja vraća vjeru u bolji svijet!

Sjetio se da ima Kindle i odlučio ga je darovati Paulu. Narednih dana pokazao mu je kako da se njime koristi, a Paul će imati što čitati jer je na Kindleu pohranjeno 300 knjiga. Fotografija beskućnika s čitačem knjiga objavljena je u četvrtak na Redditu, a slika je postala viralna sa dva milijuna pregleda na Imguru.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook