Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pravi čas

Amaterski fotograf uslikao feniksa kako se izdiže iz pepela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Britanac uhvatio pravi trenutak kako bi uslikao 'feniksa' koji se izdigao iz pepela nad plamenom tradicionalnog krijesa.

Svake godine 5. listopada u Velikoj Britaniji održava se tzv. Bonfire Night koja se obilježava paljenjem krijesova i raskošnim vatrometima. Tako je bilo i ove godine, a jedan je amaterski fotograf u gradu Fairfordu zabilježio nevjerojatan prizor.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Slika nije dostupna vatrogasci na terenu VIDEO Planula megajahta vrijedna 6 milijuna funti: Lokalnim stanovnicima izdano upozorenje zbog opasnih plinova

U trenutku kada je Adam da Sliva fotografirao krijes iz njega se izdigao feniks, piše Daily Mail. Dakako, ne pravi, ali plamen je neobično podsjećao na ovu mitsku stvorenje.

>> Pogledajte kako izgledaju 'vrata pakla'

'Zapravo sam htio slikati nešto drugo, ali sam u trenutku zamijetio neobičnu pojavu na drugoj strani krijesa. Brzo sam tamo otrčao i evo što sam snimio', rekao je Adam kojeg se u toj večeri ispunjenoj veličanstvenim vatrometima najviše dojmio feniks koji se 'uzdigao' iz pepela ovog krijesa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene