Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Šibenska policija na mukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Halo, policija?!' - i onda razgovor krene u posve drugom smjeru...

Šibenski policajci u Opercijsko komunikacijskom centru tokom svog dežurstva naslušaju se svačega - od poziva koji zahtijevaju ozbiljnu intervenciju pa do onih doista bizarnih. Šibenik.in prikupio je upravo takve te izdvojio one najbizarnije. Naravno, iz policije napominju da im je drago što ih se građani sjete u teškim situacijama, bez obzira na krajnji ishod.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Susjed ulazi kroz ključanicu

Građanin prijavljuje da mu u potkrovlju obiteljske kuće susjed skače i viče, a na upit zašto ga je pustio u kuću, kaže da se susjed pretvorio u veličinu zrna pšenice i da u njegovu kuću ulazi kroz ključanicu.

Snijeg u lipnju

Krajem lipnja građanin zove da mu je 'jučer, kada je padao veliki snijeg', u obiteljsku kuću susjed utjerao stado ovaca. Žali da mu je tako uništena čitava kuća.

Nebo je granica

Starija žena prijavljuje da u stanu iznad nje susjed obavlja nekakve radove pri čemu stvara veliku buku. Policija odlazi na intervenciju i ispostavlja se da gospođa živi na vrhu zgrade.

Otrov u stanu

Stariji građanin prijavljuje da mu susjed u stan ubacuje sredstvo kojim ga truje. No, to nije sve. On tvrdi da ga pomoću daljinskog upravljača susjed i muči.

Atomska bomba

Mlađi muškarac prijavljuje napad susjeda. Prijeti policiji atomskom bombom ako nešto ne poduzme.

Pendrek na daljinski

Mlađi muškarac prijavljuje da ge je policajac udario pendrekom. Na pitanje kada i gdje, odgovora da on policajca uopće nije vidio, ali je siguran da ga je tukao. I to pendrekom na daljinski upravljač.

Nevidljive kupe

Starija žena prijavila da joj je susjed s krova obiteljske kuće skinuo klupe. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da su sve kupe na krovu.

Lisica ispod stola

Građanin prijavljuje da s obitelji sjedi ispred obiteljske kuće i da je pod stol došla lisica. Zahtijeva da policija odmah dođe jer su ugroženi. Dolaskom policije, kao što je i bilo za očekivati, lisica nije zatečena.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene