Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Znate li kako se trebate ponašati u slučaju potresa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažan potres danas je ponovno zatresao Italiju. Podrhtavanje tla osjetilo se i u sjevernim i sjeverozapadnim dijelovima Hrvatske.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Što učiniti u slučaju potresa? SAVJETI ANIMACIJA Što učiniti u slučaju potresa?

Nakon svega desetak dana od razornog potresa koji je pogodio sjeverni dio Italije, danas se dogodila nova tragedija. Jutros oko 9 sati potres jakosti 5.8 stupnjeva pogodio je provinciju Modeni.

Svega 80 minuta kasnije, isto područje pogodila su još tri potresa. Poginulo je najmanje deset ljudi, a strahuje se da su deseci osoba zatrpani pod ruševinama.

Hrvatska je također na trusnom području, što znači da nam se talijanski scenarij vrlo lako može dogoditi. Zagrebački ured za upravljanje u hitnim situacijama često podsjeća građane na osnovna pravila ponašanja u slučaju potresa.

Znate li kako se treba ponašati u slučaju potresa?

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene