Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Vjerujete li da je kod preuzimanja Ine od strane MOL-a bilo nezakonitih provizija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je potvrdio da je protiv Ive Sanadera otvorena nova istraga zbog sumnje da je zloporabio položaj i ovlasti i primio mito.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Direktor MOL-a Zsolt Hernadi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 AFERA INA-MOL Vrhovni sud odbio ukidanje istražnog zatvora bivšem glavnom direktoru MOL-a Zsoltu Hernadiju Slika nije dostupna UKLJUČITE SE S KOMENTARIMA Kako komentirate presudu Sanaderu?

USKOK je potvrdio da je protiv Ive Sanadera otvorena nova istraga zbog sumnje da je zloporabio položaj i ovlasti i primio mito.

Neslužbeno se doznaje da se bivšeg premijera sumnjiči da je primio 10 milijuna eura mita od predsjednika uprave MOL-a Zsolta Hernadija, kojemu je zauzvrat omogućio preuzimanje upravljačkih prava u hrvatskoj naftnoj kompaniji Ini.

Uz Sanadera i Hernadyja, istražnim nalogom USKOK-a obuhvaćen je i bivši potpredsjednik vlade Damir Polančec, kojega se ne sumnjiči da je primio mito, nego da je pomagao Sanaderu u zloporabi položaja i ovlasti predsjednika vlade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene