Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas je objavljena lista dužnika Poreznoj upravi.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Dug prema državi gomila se godinama, a ubrzo nakon donošenja zakona koji im to omogućava Porezna je uprava objavila popis dužnika.

Vezani članci Internet kupovina, ilustracija Kupujete preko interneta? Uskoro će paketi male vrijednosti biti skuplji: Iz Porezne uprave objasnili tko će, kada i koliko plaćati PDV Slika nije dostupna NAJVEĆI DUŽNIK NIJE DUŽNIK Uspjeli dokazati da državi ne duguju 25 milijuna kuna

Tri najveća dužnika su Hrvatska radiotelevizija koja poreznoj duguje 222.625.587,96 kuna, Tempo d.d. 292.285.798,57, te Pan-Papirna industrija koja je dužna 142.857.348,74 kuna.

>> Serveri preopterećeni: Svi žele znati tko su najveći porezni dužnici u Hrvatskoj!

Na popisu fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost (obrtnici), a koji državi duguju više od 100.000 kuna nalazi se 13.066 osoba. Prema neslužbenim informacijama, njihov ukupni dug doseže 4,4 milijarde kuna, a na prvom je mjestu te liste nalazi se Mirko Rapaić iz Šibensko-kninske županije, s ukupnim poreznim dugom od 41,5 milijuna kuna.

Zanima nas što Vi mislite, tko je odgovoran za toliko veliki dug Poreznoj upravi? 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.