Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamo traži novog trenera, a među kandidatima su neka dobro poznata imena hrvatskog nogometa.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Predsjednik Zoran Milanović Nakon utakmice Dinama i Hajduka Milanović o neredima u Splitu: "Navijači su žrtve nebrige i nesposobnosti Plenkovićeve vlasti"

Prema svemu sudeći Jurčić bi ipak do daljnjeg 'preživio' da je Dinamo protiv Lyona odigrao pristojnu utakmicu i izvukao barem prihvatljiv poraz. Zašto? Mamić jednostavno nema novo rješenje. Na lageru se vrte uvijek ista imena, ali niti jedno od njih u potpunosti ga ne zadovoljava.

>> Ajax se ne miri: De Boer će tražiti istragu UEFA-e zbog 7:1 Lyona?!

Iako o Josipu Kuži ili Zlatku Kranjčaru javno govori s bombonima u ustima, Maminjo u dubini svoje duše baš nije sasvim siguran želi li ih ponovno vidjeti na klupi Dinama. Nije tajna da gazda Dinama nije oduševljen s već opjevanom „poročnom prtljagom“ koju Kuže i Kranjčar vuku za sobom. U svakom slučaju Kuže je u prednosti jer je trenutačno bez angažmana, dok je Cico zauzet poslom u Iranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene