Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dinamo traži novog trenera, a među kandidatima su neka dobro poznata imena hrvatskog nogometa.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Prema svemu sudeći Jurčić bi ipak do daljnjeg 'preživio' da je Dinamo protiv Lyona odigrao pristojnu utakmicu i izvukao barem prihvatljiv poraz. Zašto? Mamić jednostavno nema novo rješenje. Na lageru se vrte uvijek ista imena, ali niti jedno od njih u potpunosti ga ne zadovoljava.

Vezani članci Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Suprugu dinamovca uzrujalo intimno pitanje obožavatelja: "Ono se postavlja samo na Balkanu!" Molotovljevi kokteli koje je pronašla policija (Foto: PU zagrebačka) Policija uoči utakmice u Zagrebu spriječila mogući napad na navijače Hajduka molotovljevim koktelima

>> Ajax se ne miri: De Boer će tražiti istragu UEFA-e zbog 7:1 Lyona?!

Iako o Josipu Kuži ili Zlatku Kranjčaru javno govori s bombonima u ustima, Maminjo u dubini svoje duše baš nije sasvim siguran želi li ih ponovno vidjeti na klupi Dinama. Nije tajna da gazda Dinama nije oduševljen s već opjevanom „poročnom prtljagom“ koju Kuže i Kranjčar vuku za sobom. U svakom slučaju Kuže je u prednosti jer je trenutačno bez angažmana, dok je Cico zauzet poslom u Iranu.